T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / KARTAL - Öğretmen Selma Akay Ortaokulu

Öğretmen Selma Akay Ortaokulu

Telefon
02163774457
Belgegeçer
02164519099
WEB
https://ogretmenselmaakayortaokulu.meb.k12.tr
Adres
YAKACIK YENİ MAH. MÜHÜRDAR CAD. ÖĞRETMEN SELMA AKAY IMAM HATIP ORTAOKULU BLOK NO 2 KARTAL / İSTANBUL
Vizyon
Geleceğe yön veren " İlkleri ve Enleri" çıkaran; yetiştirdiği öğrencilerle toplumda saygı ve güven uyandıran, sosyal ve kültürel etkinliklerde adından söz ettiren, modern eğitim teknolojileriyle donatılmış, topluma önderlik edecek, manevi değerlere sahip bireylerin yetişmesinde örnek gösterilen, öncelikli olarak tercih edilen bir eğitim kurumu olmaktır.
Misyon
Soran,sorgulayan, sürekli kendini yenileyen,sürekli öğrenen; Problemlere çözüm üreten,yapıcı eleştirilere ve farklı görüşlere saygı duyan, sosyal hayatta kendisine rahatça yer bulan, duygu ve düşüncelerini rahatça ifade eden, tarih bilincine sahip, geçmişinden güç ve ilham alan, bugününü yorumlayan, öğüt vermekten çok öğrendiklerini yaşayarak örnek olmanın önemine inanan, belli kalıplara ve önyargılara mahkum olmadan dinini orijinal kaynağından okuyup anlayabilme amacı güden, dini temsil yeteneklerine sahip, başarıya odaklı çalışkan ve yüksek kariyerli bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
Öğretmen :33
Öğrenci :501
Derslik :14
Kütüphane Kitap Sayısı :1853
Öğretim Şekli :TAM GÜN
Saatler
08.50-15.25
Isınma
DOĞALGAZ
Bağlantı
Yok
Yabancı Dil
İNGİLİZCE
Ulaşım
Kartal´dan Yakacık istikametinde olan tüm minübüsler okulumuzun önğnden geçmektedir. ayrıca Kadıköy-Uğurmumcu iett si olan 21U, Altbostancı-Uğurmumcu iett 17S, Üsküdar-Uğurmumcu iett 16U okulumuzun önünden geçmektedir.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
KARTAL YAKACIK
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
5 KM
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır